Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problemy..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba dobry temat. Mam taki problem mianowicie w Audiacity ustawiam wszystko żeby nagrywało mikrofon. Gdy nagrywam audiacity mój głos jest dobrze, ale gdy klikam F9 w fraps żeby nagrywać też gre to audiacity nagrywa mi tylko głos z gry ;/ Pomożecie ?

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Audiacity nagrywa tylko glos

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

F5.

jest tak że jak mam w fraps ustawione nagrywanie mikro to po kliknięciu f9 (czyli nagrywania frapsem) nagrywa mi normalnie głos w audiacity.

A gdy mam ustawione w fraps że nagrywa to co jest w grze i po nagrywaniu frapsem i audiacity to audia nagrywa mi też głos z gry.

Pomóżcie jak temu zaradzić..

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

W audacity masz na górze po prawej stronie wybór tego, co ma nagrywać (mikrofon etc.). Może jak naciskasz f9 to zmienia się rzecz, którą ma nagrywać.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Spróbuję zmienić przycisk nagrywanie frapsem. Ale jeden użytkownik mpc ma to samo, i on ma nagrywanie pod F1 więc nie wiem czy coś to da.

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

http://zagrajmyw.pl/watek-oddzielne-nagrywanie-glosu-przez-frapsa-i-audacity

https://www.google.pl/search?client=opera&rls=en&q=audacity+fraps+g%C5%82os&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest 

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...